En Yeni Elektronik Dans Parçalarını Nereden Takip Ederim ? Beatport / Juno !

Merhaba,

Günümüzde artık yüzlerce GB müzik depolamak artık neredeyse arşiv tutkunları haricinde yok oldu. Piyasada çok az ücretler karşılığında müziği indirmeden dinleyebileceğiniz platformlar mevcut. 


Spotify, Muud, Deezer, Tidal gibi platformların müzik ve tüketici piyasasına kazandırdıkları da tartışılmaz. 

Eğer bir dinleyici iseniz yukarıdaki ismi geçen müzik platformlarına az bir ücret öder listemi istediğim gibi oluşturur hem de telefonda yada bilgisayarımda yer de kaplamadan müzik dinlerim banada yeter diyorsanız bu ismi geçen platformlar sizler için.


Yine de müzik indirme ihtiyacımız oluyor. Dj liğe yeni başlayacaklar için faydalı olacağını düşündüğüm yeni parçaları bulabilecekleri aynı zamanda hem kontrollerlarına entegre ederek ister online, ister parçaları satın alarak takip edebilecekleri bir kaç platform daha önereceğim.


Beatport

Bunlardan ilk olanı Beatport ! Benimde yakından takip ettiğim bir platform olan Beatport içeresinde Dj listelerinin olduğu, müzik türlerinin ayrı ayrı kategorize edildiği ara yüzü ve kullanımı çok kolay, Dj uygulaması da bulunan, Top 100 gibi en iyilerin olduğu listelere sahip güncel müzik piyasasını takip edebilmek için güzel bir kaynak. 


Ayrıca siteye üye olup hesabınızı aktif ettikten sonra recordbox kontroller ile platformu hesabınıza entegre ederek beğendiğiniz şarkıyı da çalabiliyorsunuz. İsterseniz parçaları dijital formatta satın alabilir yüksek bitrateli parçaları da arşivleyebilirsiniz. Bu yazımı yazarken halen büyümekte olan devasa bir arşive sahip. Muhakkak incelemenizi tavsiye ederim.


Linki aşağıya bırakıyorum.


Beatport: DJ & Dance Music, Tracks & Mixes


Juno Uk

Eve sıradaki platform ise Juno UK.

İngiltere merkezli çok uzun zamandır bildiğim parçaları dijital olarak yada plak olarak satın alabileceğiniz, Dj ve Studio ekipmanları hakkında bilgiler de bulabileceğiniz  Juno UK, içerisinde uzun süre vakit geçirebilecek yeni ara yüzü ile dikkat çeken bir platform. 

Geçmişten günümüze dev arşivi ile dans müziğinin seçkin plak kayıtlarını bulabirsiniz.


Ulaşabileceğiniz linki aşağıya bırakıyorum. Plak tutkunlarının gözdesi olacağına bahse girerim.


Juno: Vinyl, DJ equipment and studio equipment. Low prices and super-fast delivery.


Kullanım amacı ne olursa olsun artık dilediğiniz tarzda müziği bulabileceğiniz iki platformdan bahsettim. Deneyimlerimi paylaşmaya devam edeceğim.


Sağlıkla kalın.






*

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski