Fiyat Performans için Logitech MK295 Sessiz Kablosuz Klavye Mouse Seti

Kısa bir aradan sonra tekrar yeni bir ürün deneyimi ile buradayım.

Çok uzun süredir kullanmış olduğum yine Logitech marka olan klavye Mouse setimin artık değişme zamanı gelmişti.


Bazı basmayan tuşlar ve kaybolan Mouse sonrası yeni bir klavye Mouse seti arayışına girdim. Bir kaç bilindik markayı araştırdıktan sonra tercihim başlığımızda da bahsi geçen fiyat performans ürünü olan Logitech MK 295 den yana oldu.


Bazı insanlar vardır bir elektronik cihazı eline alıp incelemeden dokunmadan o hissiyatı yaşamadan ürünü almaz. Hatta internetten ürün mü alınır kavgası bile yapar aslında biraz bende cihazı görmeden dokunmadan almayan kesimdeyim.



Ancak bu sefer öyle olmadı. Araştırmalarım sonucunda en uygun fiyat ve yarın kargoda seçeneği ile hepsi burada dan siparişimi verdim. Yirmi dört saat olmadan kargom teslim edildi.


Logitech MK 295 kompakt bir yapıya sahip, hafif malzeme kalitesiyle de oldukça iyi bir klavye Mouse set. SilentTouch teknolojisi ile tıklama ve yazma seslerini %90 'ından fazlasını ortadan kaldırıyor.  8 Kullanışlı kısa yolu olan tam boyutlu klavye de, 2.4GHz kablosuz bağlantısı ile kesinti ve gecikme kesinlikle yaşanmıyor.  Ayrıca 10 mt ye kadar da uzaktan kullanım imkanı tanıyor. Klavye altındaki kaymazlar ise zemine gayet güzel oturuyor ve klavyenin kaymasını engelliyor.


Özellikle gece çalışmalarında rahatsızlık veren klavye ve Mouse tıkırdamalarından rahatsız duyanlar için kaçırılmıyacak bir ürün ben geç tanışdığıma gerçekten pişmanım.



Benzer özellikteki ürünlerin 600 TL den başladığı yerde Logitech MK 295 e 300 - 400 TL arasında bir fiyata sahip olabilirsiniz.


Ürüne aşağıdaki bağlantıdan sahip olabilirsiniz.

 Logitech MK295 Sessiz Kablosuz Türkçe Klavye Mouse Seti


Bir başka incelemede görüşmek üzere.


*

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski