MixMeister Fusion ile DJ Setleri Hazırlamak

Merhaba,

Çok eski değil bundan bir kaç yıl öncesine kadar Djler set hazırlamak için CD lerini yada plaklarını kullanırdı. Günümüzde elbette bu süreç devam ediyor. Ancak dijital yazılımlar ve teknoloji bu sürecinde önüne geçerek yavaş yavaş değiştirdi.

Son yıllarda çıkan yeni teknoloji player ve controller  daha da işi ilginç hale getirdi. Şişkin CD cantaları ve Plak çantaları yavaş yavaş kaybolmaya, yerlerini ise USB'lere bıraktılar. 

Hatta kontrollerin yazılımları daha da ileri giderek dijital müzik sağlayıcıları ile entegre çalışıyor ve istediğiniz yerden arşivinize ulaşabiliyorsunuz. Herhangi bir arşive sahip olmanıza gerek bile yok ! 

Ancak konumuz Dj seti hazırlama bu yüzden daha fazla detaya girmiyorum.



MixMeister Fusion

İnternette araştırdığınızda set hazırlamak için bir çok yazılımın olduğunu göreceksiniz. Benimde zaman zaman kullandığım MixMeister Fusion başarılı bir okadar da kullanımı basit bir program. Program ile çalma listesi hazırlayabilir, kategori oluşturabilir, parçaların hızını (BPM), süresini ve hangi anahtar (akor sistemi) da olduğunda görebilirsiniz.



MixMeister Fusion bizi proje çalışmasında geçiş yapmadaki vuruşları eşitleme, işaret noktalarını ayarlama ve vuruşları sayma gibi işlerden kurtarır. Ara yüzünde barındığı 13 ayrı geçiş tipi ile bizlere farklı deneyimler sunar.  Aynı zamanda canlı olarak mixlemek istediğiniz parçayı  dinlerken, VST efektleri ile karıştırarak daha fazla yaratıcılığınızı açığa çıkarma ve çalışmanızı değişik yollar ile şekillendirme gücü verir. 


Tempoyu, ses seviyesini ve EQ'yu gerçek zamanlı olarak anında değiştirebilir, hatta çalışma üzerindeki tüm eylemlerinizi MixMeister Fusion kaydeder. Stüdyo tarzı düzenleme yetenekleriyle hassas ayarlamaları yapabilir, dinleyebilir ve geri dönmek istediğinizde erişim sağlayabilir, miksinizde değişiklikler yapabilirsiniz.


Biten projelerinizi WAV, MP3 formatında dışa aktarabilir isterseniz yazma aracı kullanarak bir CD'ye yazdırabilirsiniz. Kullanımı kolay ara yüzü ve özellikleriyle MixMeister Fusion çalışmalarınızda performans mükemmelliğini elde etmenizi sağlar.

Ücretsiz deneme sürümünü aşağıdaki linkten indirebilir sizde projelerinize yaratıcılık katarak profesyonel setler hazırlayabilirsiniz.

Konu hakkında daha detaylı bilgi için iletişimden bana yazabilirsiniz.

https://www.mixmeister.com/

Hoşcakalın.


*

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski