Seyahat Önerisi - Bodrum Kairaba Imperial Hotel

Bodrum Kairaba Imperial Hotel

Merhaba,

Son iki yıldır pandemi sebebiyle kapalı kalmıştık. Bu yaz maskelerin kalkması vakaların düşmesi ile birçoğumuzun tatil arayışı başlamış oldu. Yorumlara bakmadan tatile çıkmam diyorsanız bu yazı sizler için. 


Bodrum Kairaba Imperial Hotel

Erken tatil için haziran ayı bence çok iyi bir dönem. Havanın bunaltan sıcağından kaçarız hemde fiyatlar abartı pahalı olmasın diyorsanız bu ay tam zamanı.


Kocaeli' den otele olan uzaklığımız yaklaşık 690 km. Gece yolculuğunu sevenlerdeniz o yüzden 01:30 gibi yola çıktık ücretli yolda küçük iki mola vererek yaklaşık 8.5 saat sonra otelin girişinde olduk.


Bodrum Kairaba Imperial Hotel Bodrumun en gözde koylarından Akyarlar da denize sıfır konumu itibariyle mükemmel, koy sanki otele ait çok büyük bir alana kurulu. Bloklardan meydana geliyor ve  tam bir tatil havası :)


Ultra herşey dahil kapsamında hizmet veren otelde karşılama ve giriş gayet güzel, kibarca giriş işlemlerinizi yapıyorlar.


Otele erken vardınız ise maalesef giriş ve çıkış yoğunlukları sebebi işle giriş saatli olan 14:00 a kadar beklemek durumda kalabilirsiniz biz 13:30 da giriş yaptık.


Bodrum Kairaba Imperial Hotel


Alman, Çek, Polonyalı, Rus ve Türk turistleri otelde görmek mümkün.


Bizim bloğumuzun deniz, havuz ve restoran kısmına yakın yerde verilmesi iki çocuklu aile olarak bizi sevindirdi. Bu detay çocuklu aileler için önemli! yazının başında da bahsettiğim gibi otel çok büyük bir alanda kurulu. Çocuklu aileler için çok iyi düşünülmüş bir uygulama mevcut oda kapılarında bebek arabaları da ücretsiz kullanıma sunulmuş ihtiyacınız var ise alabilirsiniz. 


Bodrum Kairaba Imperial Hotel - Havuz


Odalarda klima cayır cayır üflüyor, havlular her gün değişiyor, yatak çarşafları ise 3 günde bir. Temizliğe biraz daha özen gösterilebilir. Mini bar her gün soft içecekler ile dolması gerekiyor ancak bazı günler atlandığını söyleyebilirim. Zaten otel UHD çok ta mini barı aramıyorsunuz. 


Bodrum Kairaba Imperial Hotel - Havuz ve Restaurant


Yemekler gayet güzel, havuz temiz, deniz zaten en güzel özelliği, çok derinleşemeyen özel plajı kum, bizim sansımıza hiç dalga olmadı adeta çarşaf,  Havuzda ki kaydırak ise belli saat aralıklarında açık, isteyene relax havuzuda var. 


Bodrum Kairaba Imperial Hotel - Plaja Giden Yol


Snack bar menüleri öğlen yemeğine gitmeme sebebi çok güzel çeşitler hepsi kaliteli. Unutmadan belirtmeliyim kahve tutkunları ayrıca bir kafeleri mevcut.

İçecekler kaliteli en azından kola asitli :) bira ise buz gibi soğuk!

Bodrum Kairaba Imperial Hotel de her akşam bir etkinlik var anfi tiyatroda animasyon ekibi ile güzel bir aksam eğlencesine eşlik edebilirsiniz. Gündüz havuz başı etkinlikleride oteli eğlenceli kılıyor.


Bodrum Kairaba Imperial Hotel - Deniz


Peki rahatsız olduğumuz hususlar.?

Otelde vale hizmeti mevcut yer yok ise anahtarı veriyorsunuz sizin için otelde yada otel dışında yakın uygun bir yere park ediyorlar. İçeride müsaittik oluştuğunda ise aracınızı içeri alıyorlar. Otopark sorunu maalesef var. 


Otel gerçekten çok güzel tekrar gidilirmi kesinlikle evet! Ancak her zaman farklı bir otel deneyimi yaşamayı tercih etmişimdir bu yüzden bir sonraki otelim muhtemelen başka bir otel olacak.


Çok bunaltmadan hotel hakkında kısaca bilgi paylaşmak istedim. Otel hakkında sormak istediğiniz herhangi bir konuda iletişimde bana ulaşabilirsiniz. 


Hepinize iyi tatiller. Sağlıkla Kalın




2 Yorumlar

Yorum Gönder
Daha yeni Daha eski