Progressive House Dj Setim Yayında! [Progressive Influence Series]


Uzun bir aradan sonra merhaba,

İnsanoğlunun en vazgeçilmez unsurlarından biridir müzik. Duygu ve hislerimize tercüman olmakla kalmaz hayatın her alanına tesir edebilecek bir noktadadır. Boş zaman faaliyeti olarak da adlandırılamaz ve sadece bir eğlence aracı değil aynı zamanda büyük bir endüstridir.


Geçmiş yıllarda Insomniafm, Purefm gibi radyolar için hazırlamış olduğum Progressive Influences serilerine yenileri ile devam etmek istiyorum. Aylık olarak bir saati aşan setler spor yaparken yada uzun bir yola çıktığınızda sizlere eşlik edebilir, müziğin güçlü atmosferine kendinizi bırakıp dans edebilirsiniz.


Melodic House & Techno ve Progressive House türündeki çalışmalardan oluşacak setlerde öncelikle bu iki müzik türünden kısaca bahsedelim.


Trance müziğin etkisinde kalmış Techno'nun alt türü olan Melodic House & Techno melodileri, temposu,  iniş ve çıkışları ritimleri ile dinleyenleri kendine adeta hipnotize eder.


Progressive house ise sürekli sabit gitmeyen belirli aralıklarda enstrümanların eklendiği perküsyonlar ile zenginleşen House müzigin alt türüdür diyebiliriz.


Son zamanların en seçkin çalışmalarını setler halinde Youtube kanalımda yayınlanıyor olacağım.


Mart ayı için hazırlamış olduğum sete aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Yılmaz Daglı - Progressive Influence Series 2023 - YouTube


Daha fazlası için takipte kalın.

*

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski